O nas...

P&P event service smo podjetje, ki se ukvarja z organizacijo dogodkov in njihovo tehnično izvedbo. Smo kreativni posamezniki, ki znanje in izkušnje pridobivamo že 20 let. Za svoje naročnike ustvarjamo nepozabna doživetja in spomine, ki ostanejo še dolgo po zaključenem dogodku.

Radi smo vpleteni v celoten proces izvedbe projekta – od začetnih konceptov in postavljanja zasnove do končne izvedbe in še naprej. Vsakega projekta se lotimo individualno in profesionalno. Pri delu nas navdihuje kreativnost, vodijo pa rezultati.
Ne glede na obseg ali vrsto projekta se vsakega lotimo individualno in strokovno. Le s podrobno analizo vašega podjetja in stanja na trgu lahko ustvarimo učinkovite strategije in koncepte za vaš uspešni nastop.

Pod eno streho pokrivamo vsa področja za vaš edinstveni dogodek. Široka ekipa ljudi vseh vetrov nam omogoča, da smo vedno v koraku s časom, po drugi strani pa smo zaradi tega hitrejši, učinkovitejši in bolj prilagodljivi.
Izkušnje imamo z delom za majhne in velike naročnike, s tistimi, z majhnimi zahtevami in tistimi, s številnimi zahtevami. Za nas noben oreh ni pretrd in nobeno jabolko prekislo. Uživamo v kreativnih projektih, kjer naše misli odtavajo v svet navdušujočih idej, pri čemer pa je merilo našega uspeha vedno doseganje ciljev in rezultatov.
Ne gre za to, koliko sredstev imaš na voljo, temveč kako jih znaš unovčiti. Kreativno reševanje izzivov je tisto, kar nas dela edinstvene in drugačne. Pri vseh storitvah na prvo mesto vedno postavljamo kakovost, partnerski odnos in dolgoročno sodelovanje.

Pokličite nas in skupaj bomo pripravili nepozabni dogodek!

Kontakt

Naslov

P&P event service d.o.o.

Kajakaška cesta 54

1211 Ljubljana Šmartno

Slovenija

E-mail
Telefon
Pošlji povpraševanje